DO FOLLOW YEAH =,=


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, 26 December 2011

Hai ^_^

haloHA! lama ta uptade blog ken ?
korang sehad ?ahha..
post-2 dlm blog ni semua nya sehad-2 belaka.
mana ta nya , hari-2 kami dgr lagu PRICE TAG..haha
layan!tataw nak cita pasal ape ,
cmni r jd nyer

Monday, 19 December 2011

NEW STYLE :)

HYE ollz..
arini nak citew pasal new style aq..hahak
rambot aq sudeh pendek supa laki..haha
ni sume hairstyler yg bikin..owsem!
pendek !
ramai kata cm laki ,tp cumell..
ececeh..perasan comel la aq niyh..puih!!

Saturday, 17 December 2011

BOSS WITH HIS DRIVER =,=

Orang kaya I : ” Hei, kau tau tak, pemandu aku ini bodohnya setengah mampus ! Kalau kau tak percaya cuba lihat nie.”

Terus dia panggil pemandunya si King Kong ” King Kong, ini 10 ringgit, pergi ke kedai kereta, dan belikan aku Mercedez.”

King Kong pun menjawab dengan sopan,
” Yes Sir !! Right A way !!” Dengan pantas terus ke kedai kereta.

Orang kaya I itu beritahu ke temannya,
” Nampak? Apa aku cakap….dia buat betul-betul”

Orang kaya II : ” Haha….itu belum apa-apa, kau nak tengok, pemandu aku lagi teruk dari itu. Biar aku tunjukkan pada kau.” Terus orang kaya II memanggil pemandunya Rambo. ” Rambo, pergi ke rumah aku, cuba lihat sama ada aku ada kat rumah ke tidak ?”

Rambo: ” Yes Sir !! Right A Way !!” dan dia terus cabut ke rumah tuannya.

Orang kaya II beritahu kepada temannya tadi, ” Nampak apa yang aku cakapkan ? Dia tak ada otak untuk berfikir, mana boleh aku ada di dua tempat yang berbeza dalam satu masa.

Tdak berapa lama kemudian, kedua pemandu itu bertemu di jalan,
King Kong : ” Ehh you know, my boss is very stupid laaaahhh. Dia kasih aku 10 ringgit dan suruh aku beli mercedez di kedai kereta, mana boleh ?? Kau kan tahu sekarang kan hari minggu. Semua kedai kereta tutup!!”

Rambo : ” Kau fikir boss kau stupid ha ? boss aku lagi stupid!! Masa dia suruh aku balik rumah lihat, apakah dia ada di rumah…..Padahal dia kan boleh check sendiri telefon je la ke rumahnya!!”